Jsem EsencE ŽivÁ *

19.03.2024 06:49

 

Co když zjistíš, že doposud nežiješ.  Byť je skrze tvou živou bytost žito spoustu příběhů, které často jen pokorně přijímáš, jelikož dobrovolně by jsi se na ně nedívala ani v kině, ovšem takový program v tobě jel svou hru!!  Story tě vnitřně přenastavovaly, nadělovaly výukové lekce, bez nichž by jsi se prý neposunula dál. Ovšem vnitřně jsi stále upozaďovala svou podstatu Radostného tvoření, s podvědomou otázkou: " Je vůbec pravda, že ona ta Esence života potřebuje vyvíjet, pokud je dokonale stvořena Bohem???? " Tak se dlouhodobě vesele i smutně necháváš tvarovat, a ještě snad děkuješ trenažérům, kteří,  čím víc ty jsi chápavá, tím více oni  vynalézaví :))))

 - v podstatě to víš už dávno, že jsi odpojena od svých operačních systémů, těch, které plně spolupracují se Zdrojem - Prvotním Stvořitelem - Existencí od Věky Věků. Neustále se snažíš jakousi nešťasnou morzeovkou popípávání o navázání Kontaktu s  mocným velkým K* . Přestože občas zahlédneš záblesk, z něhož žiješ, respektive přežíváš jistou dobu, posléze znova čtyřicet dnů na poušti vyhlížíš fatamorgánu. Snad jednou...už bude To Ono* Až s obdivem sledují andělé naši  neskutečnou výdrž hledání nevzdat :)

Paradoxně prozření stojí za to!

Stejně jako příroda zjara nezadržitelně dere ven živou krásu, tak i ta naše skvěle zakamuflovaná  EsencE  ŽivÁ vystrkuje anténky napájené touhou, vždyť přece je víc, je mnohem VÍC a mě i vám se chce konečně doopravdy ŽÍT :)))))))

Krásný den s Láskou El*